Само в 7DniFutbol.bg

Ботев връща Бандата в България? Бившият капитан на ЦСКА чака оферта и от “Армията”

7 Dni Futbol30.08.201670

Ботев Пловдив ще напра­ви опит да привлече десния бек Иван Бандаловски, разбра “Тема Спорт”. Доскорошният фут­болист на Партизан в момен­та е свободен агент, след ка­то бе освободен от белград­ския гранд. В момента Банда­та поддържа форма само­стоятелно, като изчаква предложения от чужбина. Оп­ция пред него е и ЦСКА. Ка­нарчетата разполагат на този пост само с Цветомир Панов, като се очаква до дни да влязат в контакт с Бандаловски.

Същата е ситуацията и с още един бивш национал – на­падателя Валери Домовчий­ски. Домо веднъж вече облича екипа на Ботев в подобна си­туация, когато пак бе без отбор. Тогава канарчетата бяха водени от Станимир Стоилов. Домовчийски обаче не се раздели по най-добрия начин с пловдивчани. На този етап и той изчаква предло­жение за чужбина. Наскоро бе на тестове в тим от трета дивизия на Италия.

Спортният директор на Ботев Пловдив Михаил Мадански обяви, че ще търси подсилване на три позиции -десен бек, централен защит­ник и централен нападател. Той се надява, че сега по вре­ме на паузата в шампионата ще може да реши част от на­болелите проблеми по окомплектоването на състава.

Лятна­та селекция бе правена едно­лично от Николай Костов и в момента от ръководството недоумяват защо някои игра­чи са били освободени.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ