Само в 7DniFutbol.bg

Денят Х за Левски настъпи! Днес стават ясни промените на “Герена”

7 Dni Futbol30.08.201610

Днес от 11 ч. в зала 3 на НДК ще се проведе дългоочакваното Общо събрание на акционерите на Левски. При липса на кворум новата дата е 20 септември. Този вариант обаче е малко вероятен, тъй като от “Георги Аспарухов” вече дадоха знак за предстоящите рокади на върха. Досегашният силен човек на “Герена” Иво Тонев вече си взе довиждане с футболистите, като в личен разговор им е съобщил, че напуска, а мястото му ще заеме нов човек.
Левски – Верея 4:0
Кой е той предстои да научим днес. Досега се тиражираха три имена – на Спас Русев, Любомир Минчев и Михаил Михайлов. Никой от тях обаче досега не е афиширал официално намеренията си. Твърди се, че първият ще е собственик, а другите двама ще следят как се изразходват инвестициите му. Няма и яснота кой ще е заеме поста на президент. И тук вариантите са поне два. Споменавано беше името на Наско Сираков, но в последните дни се заговори и за бившия конституционен съдия Георги Марков, който пръв лансира информацията, за предстоящата смяна на собствеността в Левски. Този вариант е и най-малко вероятен.
Левски – Лудогорец 1:0 – част II
Очаква се от Управителния съвет да излязат фенските организации, както и настоящият председател Николай Илиев и генералния мениджър Андрей Желязков. Единственото сигурно изглежда е, че Люпко Петрович засега остава на поста си.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *