Само в 7DniFutbol.bg

Ей, нямат спирка, бе! Издание №1 в Португалия потвърди първият трансфер на ЦСКА при Йорданеску

7 Dni Futbol29.08.2016110

Вилмар Джордан, Матиас Курьор, Дан Нистор, Тончи Кукоч, Тони Силва… Все имена, които се спрягат за трансфер в ЦСКА през последните дни и часове. Първите двама може да се броят за сигурни попълнения на “червените”, но първият нов футболист на “Българска армия” при Едуард Йорданеску ще е португалският полузащитник Рубен Пинто. Издание №1 в иберийската държава – “А Бола”, съобщава, че армейците ще вземат под наем за една година 24-годишният Пинто от настоящия му клуб Беленензеш, като всичко по сделката вече е уточнено и се очаква да бъде само официално обявена. “А Бола” допълва, че от ЦСКА са надвили румънският шампион Астра (Гюргево) за подписа на Пинто с по-добро финансово предложение, което играчът е предпочел.

С Рубен Пинто Едуард Йорданеску ще добави още една опция за халфовата си линия. Португалецът, който е юноша на Бенфика, играе еднакво добре като офанзвивен и дефанзивен полузащитник.  Наемът на Пинто е без опция за закупуване след края на настоящия сезон.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ