Само в 7DniFutbol.bg

Новата власт на “Герена” засилва две легенди към трудовата борса

7 Dni Futbol29.08.201640

Председателят на Управителния съвет на Левски Николай Илиев и генералният мениджър Андрей Желязков няма да бъдат част от клуба при смяна на собствеността. Такава се очаква да се осъществи утре – от 11:00 часа в НДК ще се проведе Общо събрание на акционерите на сините. На него трябва голям пакет от дялове на клуба да смени притежателя си – твърди се, че акциите на Иво Тонев и Александър Ангелов ще преминат в ръцете на Спас Русев или близкия до него бизнесмен Любомир Минчев.

Бъдещата власт на сините не смята да разчита на Ники Илиев и Андрей Желязков. Още повече че двамата минават за едни от най-приближените на единия от настоящите собственици на Левски Иво Тонев. Илиев се възкачи временно на поста предсдедател на УС след оставката на Тонев. Една от първите задачи на бившия защитник на сините бе да назначи Жужо за генерален мениджър на отбора. Двамата обаче ще трябва да си търсят нова работа.
Сегашният спортен директор Станислав Ангелов ще получи предложение да остане на работа в клуба. Той обаче със сигурност няма да остане на сегашната си позиция. Най-вероятно работата му ще бъде свързана с детско-юношеските школи на сините – преди да стане спортен директор, той оглавяваше тази на стадион „Раковски“.

“Тема спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *