Само в 7DniFutbol.bg

Николай Митов: Искам Ботев да е това, което беше преди години

7 Dni Futbol29.08.201640

Бъдещият нов треньор на Ботев – Николай Митов най-после проговори. Специалистът направи това, след като вчера в интернет се появи негов цитат, който разгневи привържениците на “жълто-черните”, които са резервирани към него. “Като ме познавате, дали ме е страх от нещо”. Това беше мистериозното изказване, което вдигна напрежението.

“Никога не съм казвал, че не ме е страх от феновете на Ботев. Още повече сега съм треньор на Септември (София). Зададоха ми въпрос за Ботев и аз отговорих същото: Че нямам право да коментирам друг отбор. Ботев е голямо име и голямо предизвикателство. Аз не мога да се занимавам с феновете, те само могат да ни помагат. Уважавам абсолютно всички фенове, тъй като в нашата държава привържениците на много отбори вече ги няма. Ботев е един от тимовете, които имат уникална публика. Ако ме поканят в Ботев, аз съм наясно с отбора. Но преди да има нещо официално – не мога да коментирам. Аз съм човек с амбиции и бих искал Ботев да е това, което бе преди години и какъвто го помним всички”, обясни Митов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ