Само в 7DniFutbol.bg

Разкриха заплатата на Едуард Йорданеску в ЦСКА

7 Dni Futbol29.08.201691

Старши треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску ще получава същата заплата като на тази на Христо Янев. Според “България днес” точното месечно възнаграждение е за 20 хиляди лева.  Йорданеску се уреди с договор за един сезон с допълнителна опция за удължаването му с още две години.

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е решил да даде същата надница на румънеца, каквато прибираше и досегашният наставник. Ясно е, че новият треньор идва по препоръка на Христо Стоичков. Въпреки че няма богат опит в треньорската си кариера, на Йорданеску се залагат големи надежди.

Освен твърдата сума, под която ще се разписва всеки месец, треньорът може да се облажи и с доста допълнителни бонуси. Те са предвидени при постигане на определени резултати през сезона. 38-годишният треньор е син на бившия селекционер на националния отбор на Румъния Ангел Йорданеску.

Едуард е роден на 16 юни 1978 г. За последно води румънския Пандури. Той пое тима през декември 2014 г., след което го изведе до финал за купата на лигата. През лятото на 2016-а обаче бе освободен от поста.

коментар

  • Иртиш Подуенски

    29.08.2016 at 9:36

    Според “България днес”-ХА ХА ХА!!!Клозетни истории!!!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ