Само в 7DniFutbol.bg

Проблем на “Герена”! Смяната на собствеността на Левски може да се забави

7 Dni Futbol29.08.201630

Очакваната да се случи утре (30 август) смяна на собствеността в “Левски” може и да се забави. Причината е, че до последния момент се доизпипват детайли по документацията, с която трябва да се официализира прехвърлянето на акциите на ПФК “Левски” АД, пише “24 часа”.

По план промените в собствеността на клуба от стадион “Георги Аспарухов” трябва да бъдат обявени по време на общото събрание. То трябва да стартира в 10 часа в зала 3 на НДК. А точка 7 от дневния ред включва “Промени в състава на Надзорния съвет на дружеството”. На заседанието на общото събрание по план трябва да стане ясно, че бизнесменът Спас Русев става едноличен собственик на “Левски”. А досегашните босове Иво Тонев, Александър Александров и Николай Иванов да се оттеглят, прехвърляйки акциите си на новия собственик. Утре ще стане ясно и дали наистина ще се наложи забавяне за документалното приключване на сделката и формално встъпване във власт на Спас Русев от бъдеща дата.

Вече стана ясно, че Наско Сираков се завръща за трети път като ръководител в “Левски”. Легендарният голмайстор и успешен директор този път трябва да стане президент на любимия си клуб. Очаква се в управлението да влезе и бившият председател на УС на “Левски” Георги Марков. Преди време именно той обяви, че “много богат и фин бизнесмен, с добър авторитет и позиции” става едноличен собственик на “Левски”. Това е 62-годишният Спас Русев. Президентския пост обаче бизнесменът е отредил за Сираков.

Промени в треньорския пост към настоящия момент не се очакват. В бъдеще със сигурност ще се активира план за връщане на Станимир Стоилов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ