Само в 7DniFutbol.bg

Наско Сираков постави две условия, за да се завърне в Левски

7 Dni Futbol28.08.201670

Наско Сираков изглежда е все по-близо до завръщане в Левски. Това вероятно ще бъде потвърдено на Общото сабрание на клуба на 30 август (вторник). В последните няколко дни все повече информации от “Герена” приближават легендарния нападател. Все още обаче не е съвсем ясно каква позиция ще заеме Сираков при завръщането в родния си клуб. Единият вариант е да бъде президент, а другата да е изпълнителен директор.

И в двата случая обаче Наско Сираков е поставил две условия пред ръководството – достатъчен бюджет, с който да може да осъществи планираните промени, както и цялата спортно-техническа власт в клуба.

Към този момент спортен директор е Станислав Ангелов, който работеше заедно с Иво Тонев по трансферите. Не е ясно при идването на Сираков ще остане ли Пелето на “Герена” и с какви функции.

Много е вероятно в цялата схема да не бъде намерено място за Андрей Желязков, който се върна в клуба съвсем скоро. Има обаче вариант Жужо да остане в ролята на скаут или помощник на Сираков заради изключителния си нюх относно трансфери на футболисти. Константин Баждеков също е под въпрос за бъдеща работа в Левски. Срещу настоящия директор от доста време вървят негодувания от страна на феновете.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ