Треньорът на Чочев го защити

7 Dni Futbol28.08.201600

Наставникът на Палермо Давиде Балардини защити българския футболист Ивайло Чочев, след като изненадващо го остави извън титулярите за откриващия мач в калчото срещу Сасуоло.

Бившият играч на Чавдар Етрополе и ЦСКА остана не използвана резерва при поражението с 0:1. Тази вечер от 19 часа българско време Палермо гостува на Интер, а със сигурност Чочев си остава една от сериозните опции пред Балардини.

Мнозина побързаха да се усъмнят в качествата на 23-годишния плевенчанин, затова наставникът заяви ясно своята позиция. „Чочев израства. Той е фундаментален за нас. Има сила, не е никак лош с топка в краката и присъствието му се усеща в офанзивен план. Искам от него да прави повече, когато топката е у него. Чочев е човекът, който може да бъде „лепилото“ между защитата и атаката ни“, подчерта специалистът.

„Ивайло е играч, на когото Палермо залага много. В никакъв случай не мога да го определя като провал. Срещу Сасуоло исках крилата ни да се затварят по-бързо, за това е нужно повече концентрация с или без топка. Чочев си остава един много интересен футболист“, добави Балардини.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *