Само в 7DniFutbol.bg

Стойчо Стоилов замина за Португалия да договоря нов

7 Dni Futbol28.08.201660

Стойчо Стоилов има доста натоварен график през последните няколко седмици, за което време обиколи 3 континента. От два дни насам той е в Португалия. Армейците се опитват да привлекат нападател оттам, а паралелно с това Стойчо наблюдава през уикенда и няколко потенциални попълнения за тима.

Ден преди да замине за Португалия, Стоилов се върна от Турция. Той бе в азиатската част на страната, за да убеди Вилмар Джордан да предпочете ЦСКА пред втородивизионния Шанлъурфаспор, който е базиран доста близо до границата със Сирия.

Нападателят бе на минути от подпис с турския клуб, но намесата на Стойчо е променила ситуацията и колумбиецът дойде в София, пише „Тема спорт”.

Преди да отиде в Турция, Стоилов бе на визита в Южна Америка. Там е посетил Колумбия, Перу и Бразилия, където е гледал изявите на редица футболисти. ЦСКА проявява интерес към перуанския национал Анди Поло, който е един от въпросните играчи.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ