Само в 7DniFutbol.bg

Червенков притеснен след загубата от ЦСКА

7 Dni Futbol27.08.2016110

Наставникът на Локомотив (Горна Оряховица) Ангел Червенков заяви след загубата с 0:2 от ЦСКА, че на неговия тим му е нужна още класа.

„Ние се постарахме да направим всичко по силите си да променим хода на двубоя, но не ни достига още увереност и майсторство, особено в предни позиции“, заяви Червенков.

„Исках да блокираме нашите опоненти далече от нашата врата, всеки да изпълнява своите задачи в дефанцивен план. Наситих средата на терена. Мисля, че се получи добър, динамичен двубой. Имахме и ние, малко, но все пак възможности да отбележим гол, но не успяхме. В края рискувахме и пресирахме по-високо, и когато останахме с 10 човека, ние търсихме максимума в този двубой“, коментира още Червенков, а на въпрос, дали го притеснява това, че Локо ГО все още няма победа в първенството, отговори:

„Притеснява ме определено. Има старание определено, но искам още от отборния дух. Имаме нужда от още класа в отбора и от нови попълнения. Имаме колебания в някои позиции, не е това, което очаквах и ще обсъдим с ръководството какво може да направим.“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ