Само в 7DniFutbol.bg

Временният треньор на Ботев: За три дни не може да направим чудеса

7 Dni Futbol27.08.201620

Временният наставник на Ботев Николай Киров разкри какво ще се случва около треньорския пост на “канарчетата”. Макар да не назова името на практическия наследник на Николай Костов, той сподели, че част от новия треньорски екип вече е на базата в Коматево. Все още не е официално, но вероятно става въпрос за Николай Митов, който сега е начело на столичния Септември.

“Не сме коментирали нищо около оставането ми, но всичко е ясно. През новата седмица идва нов екип, даже част от него е на базата. Пожелавам им успех, надявам се Ботев да заприлича на отбор, който радва феновете, да постига победи и да продължава напред. Не е коментирана темата за моето оставане, даже не е коректно да я захващаме”, сподели Киров.

“В българския футбол, каквото и да си говорим, тези треньорски промени станаха нещо нормално. Винаги го отнасят треньорите, но всеки по няккаъв начин е “допринесъл” за това отборът да е в такова положение”, заяви още временният наставник на пловдивския отбор, след което коментира и победата над Нефтохимик.

“Няма какво да си говорим, за три дни не можем да направим чудеса. Повече работехме в психологически аспект. Искахме момчетата да имат повече увереност и успяхме. Сега ще имаме две седмици за работа, после трябват още 1-2 победи и нещата ще си дойдат на мястото”, заяви Киров.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ