Само в 7DniFutbol.bg

Димчо Ненов: На моменти срещу Ботев изглеждахме като юношеска формация

7 Dni Futbol27.08.201650

„Загуба може да допусне всеки, но ние нямахме нагласата за битка, както в предния мач. Излязохме плахи и стреснати. Чакахме Ботев сам да се победи. Подарихме им първия и втория гол. На моменти изглеждахме като юношеска селекция. Не може така да се представяме. Беше удобен противник Ботев. Отбор, който бе в труден период. Ние ги съживихме. Ние бяхме причината Ботев да победи“, каза наставникът на Нефтохимик Димчо Ненов след загубата от Ботев с 1:2 в мача от петия кръг на Първа лига.

„Явно ние не сме си свършили работата. Знаехме, че отборът на Ботев ще търси победата. Не бяхме концентрирани в ситуации пред нашата врата. Благодарение на вратаря ни Янко Георгиев останахме в мача до последно. Не бе това нашата идея. Без тактическа дисциплина няма как да се получи“, добави Ненов.

„Отборът трябва да върви напред. Няма кой да ни чака. Миналата седмица казах да не летим в облаците. Но не използвахме импулса от победата над Берое, а бяхме вяли и отпуснати. Не искам да прехвърлям вината на играчите, това е нашата работа, която не сме свършили“, коментира още Ненов.

„Победихме, когато бяхме тактически дисциплинирани. Ако няма дисциплина, няма как да бием. Когато сме хаотични, шансовете ни са минимални“, завърши специалистът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ