Само в 7DniFutbol.bg

Шеф в Ботев: Костов е прекрасен човек, но не постигна резултати

7 Dni Futbol27.08.201610

Президентът на Ботев (Пловдив) Ангел Палийски не пожела да разкрие дали бившият старши треньор на Левски Николай Митов ще бъде следващият наставник на “жълто-черните”. Босът на “канарчетата” отклони въпроса по време на представянето на новия спортен директор Михаил Мадански, като заяви, че повече яснота ще има в началото на следващата седмица.

“В момента представяме Мадански като спортен директор. Повече информация за новия старши треньор ще научите в началото на следващата седмица”, лаконичен по темата бе Палийски, след което призна, че вече бившият наставник на тима – Николай Костов, е получил кредит на доверие, с който никой друг специалист не се е ползвал до момента, но въпреки това не е постигнал желаните резултати.

“Николай Костов е прекрасен човек. Вероятно и като специалист е такъв, но явно времето тук не му достигна или пък не демонстрира тази сила и увереност да наложи идеята си. Резултатите, или по-скоро липсата на такива, наложиха смяната му. Разделихме се като големи мъже. Смея да твърдя, че друг треньор, откакто аз съм тук, не се е радвал на толкова голям кредит на доверие от страна на ръководството”, допълни още един от шефовете в Коматево.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ