Божидар Краев: Още търся себе си, не трябва да подценяваме Верея

7 Dni Futbol27.08.201600

Футболистът на Левски Божидар Краев заяви, че „сините“ не бива да подценяват отбора на Верея, който е следващия съперник на тима от Герена в мача от петия кръг на Първа професионална лига. Краев говори пред клубната телевизия, където обясни още, че се чувства по-добре на новата си позиция на терена – в средата, вместо на крилото.

„Пропуснах първите два мача. Вече обаче съм на линия и съм готов. Мисля, че в халфовата линия се чувствам по-добре. Дълго играх като крило, но мисля, че силата ми е в халфовата линия. Видя се, че има настроение в мача срещу Славия. Задавахме темпото и това трябва да продължи“, започна Краев.

„Не бива да подценяваме Верея. Отборът е допуснал малко голове и играе затворено. Ще излезем концентрирани, но не трябва да ги подценяваме“.

„Мисля, че новият формат на шампионата е по-добър от миналогодишния“, коментира Краев.

„Радвам се, че съм сред избраниците на Антони Здравков за националния. Очаквам хубав мач срещу Армения и да вземем добър резултат“, обясни още юношата на „сините“.

„Очаквам да израствам тази година. Още търся себе си. Искам да се развивам и всеки сезон да е по-добър за мен“, завърши Краев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *