Само в 7DniFutbol.bg

Александър Димитров: Искам повече агресия и скорост, но няма как да стане от днес за утре

7 Dni Futbol26.08.201640

Наставникът на Берое Александър Димитров имаше своите забележки към отбора, въпреки победата с 1:0 над Пирин. Според него все още старозагорци има върху какво да работят, за да постигнат по-добри резултати. Той отдаде и пропуските в представянето на мача с “орлетата” и на многото кадрови проблеми.

“Поздравявам играчите за старанието и победата. Мачът не ми хареса заради това, че създадохме малко положения, не бяхме концентрирани в атака. Имахме и доста кадрови проблеми през седмицата, Неманя Милисавлевич, Божилов, Михайлов, Венци Василев бяха с грип. Наско Зехиров играе за първи път този сезон. Важна победа за самочувствие”, сподели Димитров пред DIEMA SPORT 2 и каза върху какво му предстои работа занапред.

“Не бих ви споделил какво си говорим в съблекалнята. Имахме моменти на агресивно поведение, на добра игра с едно докосване. Но ми се иска тези моменти да са много повече. Тази вечер бързата игра в нападение ни липсваше. Работим много върху този елемент от играта, няма как да стане от днес за утре да бием по 30 удара на мач и да вкарваме”, сподели Димитров.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *