Само в 7DniFutbol.bg

Стефан Генов: Защитникът ни се спъна и затова Берое ни би

7 Dni Futbol26.08.201640

Наставникът на Пирин Стефан Генов заяви след загубата с 0:1 от Берое, че след паузата за националните отбори „орлетата“ ще са различен отбор. Генов коментира още, че една грешка е коствала загубата на багоевградчани.

„Съжалявам че загубихме този мач. Имахме желание да спечелим, но една грешка, и по-точно препъване на наш защитник, коства загубата, а Берое се възползва. Ние нямахме за цел да се надиграваме с Берое искахме да се възползваме от пространствата, но не можахме да да отбележим. Бяхме се прибрали в нашата половина, но нашите бързи нападатели не използваха пространствата през първото полувреме. Мисля, че една грешка ни коства загубата“, започна Генов.
„Получи стомашен спазъм и затова го замених“, обясни за Кристиян Кощрна Генов.

„В защита нещата се развиват добре. Ние загубихме така и от Дунав – с една грешка. В дефанзивен план почти нямаме проблеми. Трябва да работим в атака. В правилна посока сме“, анализира Генов.

„Рано е още за равносметки, но с всеки изминал мач ще показвам по-добро лице. За нас е плюс тази пауза. Ще имаме лагер в Банско и за там има предвидена контрола с израелски тим. След паузата ще сме различен отбор“, завърши Генов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ