Само в 7DniFutbol.bg

Кузмановски съсипа своите: Безхарактерни ревльовци и момиченца, за втора дивизия са!

7 Dni Futbol26.08.201610

Старши треньорът на Монтана Стевица Кузмановски бе изключително емоционален след загубата от Славия с 1:2 и обяви, че някои от играчите са за Втората дивизия на родния футбол. Той добави, че на отбора му липсва характер.

„Драматична загуба, пак 100-процентови положения пропускаме. Нямаме качество в нападение. Такова нещо не ми се е случвало. Този отбор просто няма характер, някои от футболистите са на ниво втора дивизия. Как може да се промени? С работа. Искат, реват що не играят, а после се разхождат по терена. футболът е игра за мъже, а не да се разхождат тука като момичета”, каза той.

„Пак направихме положения, но не мога да разбера как не можем да вкарахме. Вкарахме и помислихме, че всичко е свършило. Играе се до последния сигнал. Толкова чакаш три точки… за 2-3 минути се случи нещо при нас. За съжаление тука липсва този характер”, добави наставникът.

„Ще търсим, търсим постоянно нови. Предстои пауза и работа много. В момента дълбаем дъното, някои неща трябва да се променят”, допълни Кузмановски.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *