Само в 7DniFutbol.bg

Само в 7DF: Причината Джордан все още да не е подписал с ЦСКА

Вилмар Джордан е най-актуалното име днес в българския футбол. Колумбийският нападател е спряган за трансфер в ЦСКА, а според информациите от тази сутрин той дори е в София и се очакват последните детайли по финализирането на сделката.

7DniFutbol.bg разбра каква е причината контрактът между ЦСКА и Джордан да не е парафиран до момента. Старши треньорът Едуард Йорданеску е човекът, който ще има последната дума за привличането на нападателя, но той все още не е събрал достатъчно информация за колумбиеца и продължава детайлно да проучва качествата, показателите, силните и слабите му страни. Йорданеску е бил категоричен, че ЦСКА се нуждае от нападател, който незабавно да влезе в първия отбор и да помогне в битките в Първа лига, а Джордан е изиграл последният си официален мач преди 7 месеца.

На този етап шансът Вилмар Джордан да подпише с ЦСКА преди утрешният мач с Локомотив (Горна Оряховица) са много малки, както каза и спортният директор Пламен Марков. През следващата седмица се очаква окончателната развръзка около трансфера.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ