Само в 7DniFutbol.bg

ДОМУСЧИЕВ, ТОВА Е КРАЯ!

7 Dni Futbol09.08.20164422

Нещо чудовищно се случи този уикенд в българския футбол! И както може и да се очаква, сътвори го обичайният заподозрян – Лудогорец!

Срещу Ботев отбора на олигарха Кирил Домусчиев излезе на терена с 10 чужденци, като в добавка след почивката се появиха нови трима! Единственото клето българче в състава бе Терзиев.

Никога досега български отбор не си беше позволявал гаврата да излезе с 13 чужденци в “А” група.

Най-тъжното е, че Домусчиев е част от Изпълкома на БФС. Вместо да работи за изваждането на родния футбол от комата, в която е попаднал, олигархът предпочита да помпа мускули, харчейки десетки милиони за чужденци. А, да, и да лобира за отпадането на задължително присъствие на поне един млад български футболист в титулярните 11.

Което обяснява и друг факт – откакто в държавния ни тим взеха да се бутат любимци на олигарха като Владо Стоянов, Дяков, Александров, другият Александров, Терзиев, а отскоро и Марселиньо, той е най-жалкото подобие на национална гарнитура в света. Да не забравяме и кой го води националния – друг продукт на Делиормана като Ивайло Петев.

Т.е. ако трябва да спазваме разградската стратегия – в скоро време в националния отбор ще има само един българин.

ПП: Някой учудва ли се, че маломерното стадионче в Делиормана беше наполовина празно на мача с Ботев? И то след чутовния успех в Шампионската лига в центъра н Белград!

 

2 коментара

 • Богомил Трайков

  15.08.2016 at 14:48

  Към всички фенова на Лудогорец!
  Няколко въпроса към Вас поддържащи ДОМУСЧИКИДЖИЕВИ тези “мелези между дърта маймуна и кашалот” Този израз е от книгата Наследникът от Калкута.
  В България е имало не само братя Домусчекиджийски, а и хора като братята Георгиеви – построили Университета в София.
  1.Защо парите спечелени от неплатени достатъчно добри заплати на хора работещи при този мелез отиват за едно “его” което се нарича “футбол от сбирщина чужденци”. В последният мач там играха само 3-ма българи!
  2.Защо тези мелези плашещи правителството, че бизнеса ще загуби от повишаване цената на тока? Да, ще загуби малкият и дребният бизнес, но той се страхува, че ще му намалее печалбата и няма да може да харчи толкова пари за чужди наемници.
  3.Има ли страна (разбирай фирма), която да е прокопсала от наемници?.
  4.Аз също управлявах фирма с почти 170 човека работници. Как я управлявах – всяка поръчка договор се качваше на стената и всеки знаеше, че след изпълнението и отчитането на всички разходи, доходите се делят на: % за заплата, % за развитието на фирмата, % за управляващите менеджери. Всичко прозрачно и ясно. Хората работеха и пееха, но нямаше плачещи наемници.
  5.Какво е построил Домусчекиджийски? Черква, болница, дом за възрастни или нещо за народа? Батков при целите кражби поне построи една черква!
  6.Още въпроси? Веднага! Колкото пари е дал да подкупва съдии, толкова (хората казват) години в АДА ще се пържи.
  7.Кога ще имаме футбол в България? Тогава когато отборите се управляват не като собственост на разни хора без възпитание но с големи претенции, че само те са “истина” в първа инстанция.
  8.Каузата за хората мразещи българите е “кауза пердута”. А това, че съм го нарекъл мелез на делиормански турчин и влашка циганка, не е казано с цел да се обидят турците. Аз също имам много приятели турци. Така народа ще ме разбере по добре, защото истинското СКОТСКОТО, лице на Домусчекиджиев видяхме преди време при обръщението му към интервюиращите го журналисти.
  Нали така господа защитници на олигофрени. Поздрави. Дерзайте и се възхищавайте от мразещият българите мелез чикиджия..

  Reply

 • Levski

  18.08.2016 at 10:17

  Между другото ми направи впечатление чак след 5 години че в сравнение с Мала Маракана, Герена, Васил Левски, тоя стадион наистина изглежда много малък и няма да се удуя ако е на ръба на критерийте за размери. То така им е по-лесно по бързо ще влизат в наказателното поле и ще падат за дузпи тия подкупници!!!!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ