Само в 7DniFutbol.bg

Война! Домусчиев иска от държавата 55 милиона, ще унищожи ЦСКА и Левски!

7 Dni Futbol08.08.2016402

Нещо чудовищно е на път да се случи в държавата, алармира в новия си брой най-авторитетният финансов вестник у нас “Капитал”. След което войната в страната може да започне!

Накратко: собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев иска държавата да преразгледа приватизационния договор за БМФ. Нещо повече, адвокатите на делиорманския олигарх настояват братя Домусчиеви да не изпълняват ангажиментите си по приватизационната сделка по отношение на броя кораби и работници във флота, защото настъпила световна криза след олимпиадата в Пекин!?.

Домусчиев от няколко години на своя глава не изпълнява този договор с държавата, заради което според експертите трябва да бъде глобен с 55 милиона лева! Сумата трябва да се увеличи още повече до 2018-а, защото олигархът не само не изпълнява договора, но и продължава да реже на скрап кораби и да уволнява работници.

Ако за първи път в историята приватизационен договор бъде преразгледан и задълженията на купувача отменени, това ще спести на Домусчиеви около сто милиона милиона лева до 2018 г..

Това е бюджета за шесте шампионски сезона на Лудогорец (с настоящия). Безпрецедентното вадене на пари в Разград превръща делиорманци в абсолютен хегемон у нас, а хартисват средства и за платени атаки, целящи унищожаването на ЦСКА и Левски. Нещо, за което двата клуба вече алармираха.

Въпросът е:

ЩЕ СПОНСОРИРА ЛИ ДЪРЖАВАТА БЕЗПРЕЦЕДЕНТНАТА КАМПАНИЯ ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ЦСКА И ЛЕВСКИ, КАТО ОПРОСТИ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ НА БРАТЯ ДОМУСЧИЕВИ И ИМ ПОЗВОЛИ ДА СПЕЧЕЛЯТ ОЩЕ ТОЛКОВА ЧРЕЗ НЕСПАЗВАНЕ НА ПРИВАТИЗАЦИОННИЯ ДОГОВОР ДО 2018 Г.!?

И още нещо, г-н Домусчиев още ли твърди, че държавата трябва на всяка цена да си търси до дупка 11-те милиона от ЦСКА!?

И не на последно място: смятате ли, че феновете на ЦСКА и Левски пак ще си мълчат!?

Ето ви жокер: Не! Ще стане истинска война!

 

 

2 коментара

 • PIP

  08.08.2016 at 18:04

  А схемата с акциите на биовет. И там ще ощети акционери с милиони.

  Reply

 • Богомил Трайков

  15.08.2016 at 14:49

  Към всички фенова на Лудогорец!
  Няколко въпроса към Вас поддържащи ДОМУСЧИКИДЖИЕВИ тези “мелези между дърта маймуна и кашалот” Този израз е от книгата Наследникът от Калкута.
  В България е имало не само братя Домусчекиджийски, а и хора като братята Георгиеви – построили Университета в София.
  1.Защо парите спечелени от неплатени достатъчно добри заплати на хора работещи при този мелез отиват за едно “его” което се нарича “футбол от сбирщина чужденци”. В последният мач там играха само 3-ма българи!
  2.Защо тези мелези плашещи правителството, че бизнеса ще загуби от повишаване цената на тока? Да, ще загуби малкият и дребният бизнес, но той се страхува, че ще му намалее печалбата и няма да може да харчи толкова пари за чужди наемници.
  3.Има ли страна (разбирай фирма), която да е прокопсала от наемници?.
  4.Аз също управлявах фирма с почти 170 човека работници. Как я управлявах – всяка поръчка договор се качваше на стената и всеки знаеше, че след изпълнението и отчитането на всички разходи, доходите се делят на: % за заплата, % за развитието на фирмата, % за управляващите менеджери. Всичко прозрачно и ясно. Хората работеха и пееха, но нямаше плачещи наемници.
  5.Какво е построил Домусчекиджийски? Черква, болница, дом за възрастни или нещо за народа? Батков при целите кражби поне построи една черква!
  6.Още въпроси? Веднага! Колкото пари е дал да подкупва съдии, толкова (хората казват) години в АДА ще се пържи.
  7.Кога ще имаме футбол в България? Тогава когато отборите се управляват не като собственост на разни хора без възпитание но с големи претенции, че само те са “истина” в първа инстанция.
  8.Каузата за хората мразещи българите е “кауза пердута”. А това, че съм го нарекъл мелез на делиормански турчин и влашка циганка, не е казано с цел да се обидят турците. Аз също имам много приятели турци. Така народа ще ме разбере по добре, защото истинското СКОТСКОТО, лице на Домусчекиджиев видяхме преди време при обръщението му към интервюиращите го журналисти.
  Нали така господа защитници на олигофрени. Поздрави. Дерзайте и се възхищавайте от мразещият българите мелез чикиджия..

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ