Само в 7DniFutbol.bg

Сакалиев откри изненадващ любимец на “Армията” и призова: Напред с единствения ЦСКА

7 Dni Futbol27.07.2016610

Бившият футболист на ЦСКА Стойко Сакалиев даде пространно мнение за “армейците” в анкета на “Тема спорт”, което ви предлагаме:

Нямах възможността да проследя на стадиона контролата с Удинезе, но се радвам на подкрепата, която получи ЦСКА преди старта на шампионата. Впрочем, тези 10 000 на „Армията” изобщо не ме изненадват. Подобна посещаемост няма да достигнат огромната част от мачовете в А група. Феновете доказаха, че ЦСКА си е един, няма как да има друг. Както каза и Стоичков – имало е ЦСКА Септемврийско знаме, ЦСКА Средец, ПФК ЦСКА АД… Марката и историята си остават, а отборът е един. Видя се, че никой няма да плати 35 милиона лева, натрупани от хора, които са мамили и са въртели схеми на гърба на клуба. Оттук насетне трябва да гледаме напред с ръководството на Гриша Ганчев.

За мача със Славия съм сигурен, че ЦСКА ще победи с 2:0. Да, съперникът сглоби приличен състав, доколкото гледах през миналия сезон, стигна и до Европа, но не мисля, че ще се противопостави на ЦСКА.

Ако бъдем реалисти, не виждам ЦСКА като шампион този сезон. Но ако се вземат още някои качествени играчи, като се види добре какво е нивото на футболистите в официалните мачове и какво липсва, вече може да се мисли за титла. Нужни са известни корекции. Но така или иначе ЦСКА ще се бори за първото място, това е ясно, друг е въпросът, доколко ще му стигнат възможностите. Просто с оглед на отбора, който Лудогорец изгради през последната година, трябва да бъдем реалисти и да не очакваме чудеса.

Трудно мога да отлича някого от играчите на Янев, тъй като нямам задълбочени наблюдения от летните контроли. Все пак на пръв поглед се вижда, че ЦСКА събра доста млади момчета, които си градят име в последните сезони и разполагат с голям потенциал. Има няколко големи таланти от Литекс, а и беше запазено ядрото от отбора, който вдигна Купата на България. Гледам с надежди и към своя съгражданин Стойчо Атанасов, който има широко поле за развитие и се надявам да направи много голям скок в ЦСКА.

Феновете трябва да са напълно обединени и аз нямам никакво съмнение, че ЦСКА ще е отборът с най-висока средна посещаемост и през новия сезон.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ