Само в 7DniFutbol.bg

Гръмотевица в 7DF! Васил Божков направи оферта за ЦСКА на Ганчев!

7 Dni Futbol21.07.201670

Васил Божков на практика показа, че насила е бил каран да прави мръсно на ЦСКА на Христо Стоичков и Гриша Ганчев!

Нещо повече, хазартният олигарх е направил оферта на “армейците”, научи ексклузивно 7DniFutbol.bg! Става дума за най-новия проект свързан с него – онлайн-букмейкър на една от националните лотарии. Негово лице е Христо Стоичков, а рекламата с Камата е навсякъде.

Точно, за да запазят Ицо като свой фирмен профил, от компанията са направили сензационно предложение за спонсорство на ЦСКА. Те се опасяват, че ако клубът подпише рекламен договор с друг букмейкър, ще понесат сериозен удар и на практика инвестицията им до момента в Стоичков ще отиде по дяволите.

Интересното е, че веднъж вече Божков и Ганчев си партнираха покрай Стоичков. Това стана на паметния мач на Камата послучай 50-годишнината му. Тогава “Петрол и лотарията бяха основни спонсори на мероприятието.

Освен с букмейкъра на Божков, ЦСКА преговаря и с далеч по-сериозен такъв от световен мащаб и се очаква до 4-5 дни да бъде обявено официално кой е избран за партньор на “армейците”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ