Само в 7DniFutbol.bg

ТИМаджиите са прави: Зафе, ти цял живот си като пут.а!

7 Dni Futbol13.07.20161460

Преди време собствениците на Черно море изгониха Адалберт Зафиров от Черно море само 73 дни, след като пишман-треньорчето отиде да се упражнява на гърба на варненци. Той горе-долу толкова се задържа в Каварна и Враца, но това е друг въпрос. По-интересно е как собствениците от ТИМ обясниха натирването на Зафето на част от тарторите: Повече такава пут.а тук няма да стъпи!

Сега пут.ата си остава пут.а и в ЦСКА. При това лъжлива. Преди 10 дни Зафиров събра едни невръстни деца, самоопредели се като треньор и каза, че е въпрос на часове от Австрия да се върнат 10 момчета. Днес доскорошният безработник не спира: 5 момчета от Австрия са на 90 процента уредени. Идват си!

Да бе, Зафе! Не само те, всички си идват, след като завърши лагера в Австрия. Ама при теб никой няма да дойде. Колкото и едни мутри от охраната на един бос да плашат някои по-лабилни. Те просто си имат договори. Истински, подписани, нотариално заверени. Е как точно някой ще дойде?

А и за какво да дойдат при теб? Нали дотук всичките ти тренировки са на…писта. Ама как да научиш децата на футбол, като ти беше обикновен житен бегач. А на бегача му трябва писта, не терен.

Апропо, помниш ли, че когато избяга от “Надежда”, защото Николай Гигов не ти беше дал една заплата, как те кръсти “оръжейника”, връчил ти преди това торба с пари? Не? Пут.а!

Е много често ти го лепят това етикетче, бе, Адалберт?

ПП: Ще коментираш ли един манекенски скандал в едно министерство с една Зафирова? Да има нещо общо той с назначаването ти сега? За един Васил питаме…

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ