Само в 7DniFutbol.bg

Хазуров: Няма как да съм щастлив, когато напускам ЦСКА

7 Dni Futbol31.05.201650

Разделилият се с ЦСКА голмайстор Костадин Хазуров коментира разлъката с носителя на Купата в специално интервю за Нова Тв. Нападателят сподели какъв аргумент са изтъкнали от клуба, за да бъде освободен, разкривайки, че са му казали, че след обединението с Литекс ще дойдат играчи от ловешкия тим.

Хазуров призна, че е разочарован от случилото се и отсече, че той и колегите му са свършили черната работа.

„Наистина чувствата са противоречиви сега – след добрия сезон, спечелихме две от две купи, направихме добър сезон, но от друга страна, знаете как завършиха нещата. Естествено, че съм разочарован. Няма как да напуснеш клуб като ЦСКА и да бъдеш щастлив. Наистина има капка разочарование. Искрен съм. Наистина, мисля, че свърши добре работата си и още докато празнувахме двете купи, разбрах, че няма да се разчита на мен. Не е приятно, защото ние в тази трудна година свършихме черната работа, а сега когато идва моментът да се играе на хубавите стадиони пред много публика, нещата не се получават“, започна Хазуров.

„Почувствах се използван. Това е думата. След последната среща с Миньор Перник и след награждаването имахме разговори с треньора и той ми обясни, че няма да се разчита на мен за следващия сезон. Аргументът, който посочи бе, че ще се обединим с Литекс и от там ще дойдат играчи с договори, чужденци. Това ми бе обяснено. То се шумеше по медиите“.

„Естествено, че ми бе странно. Не само за мен, но и за феновете, които ме търсят и ме питат защо съм напуснал. Аз не съм напуснал по свое желание. Вече казах, че се чувствам използван. Миналото лято дойдох от чужбина. Лично господин Ганчев ме потърси и ме помоли да помогна на отбора. Мисля, че свърших работата си. Направих компромис като се върнах във В група. Приятели ми казаха, че съм луд да правя толкова стъпки назад. Но както и да е. Гледаме напред. Аз съм щастлив, че свърших моята си работа, не мога да съжалявам“, добави Хазуров.

„Погледнато реално не са малко тези 36 гола. Постигнах ги с труд с моите колеги. Радостен съм, даже горд от това, което постигнах в индивидуален план и като колектив като цяло“.

„Искам да си почина няколко дни – физически, психически. И после ще избера най-доброто за себе си. Аз съм играл и у нас, и в чужбина. Отворен съм към предложения. Ще видим какво ще се получи“, завърши Хазуров.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *