Само в 7DniFutbol.bg

Войната Лудогорец – Петев удря по джоба на защитник

7 Dni Futbol31.05.201640

Лудогорец от дълго време е отборът, който дава най-много национали на България, но това не пречи на шампионите често да се държат странно. В последната година вече на няколко пъти разградчани имаха пререкания с представителния тим по най-различни поводи. Това се случи отново и преди сбора на националите за турнира “Кирин Къп” в Япония. Нашите отлетяха вчера сутринта за Страната на изгряващото слънце, но напрежение е имало преди няколко дни.

В центъра на събитията се оказа защитникът Георги Терзиев. Сливналията, който изгуби титулярното си място при шампионите, се яви на лагера на трикольорите в петък. Той пристигна в София от почивката си на морето, след като не взе участие в последния мач на шампионите за сезона (1:2 с Ботев Пд). Това обаче е ядосало ръководството на шампионите по незнайни причини. От Лудогорец дори са заплашили Терзиев с глоба в размер на една месечна заплата, защото си е позволил да дойде по-рано. Както е известно, първоначално за лагера трябваше да дойдат легионерите, а играещите в “А” група по план започваха тренировки на 28 и 29 май.

Основната причина за обтегнатите отношения между разградския клуб и щаба на трикольорите е Ивайло Петев. Настоящият селекционер не е в добри отношения с бившите си работодатели и те всячески се опитват да го нервират.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ