Само в 7DniFutbol.bg

Фенове на ЦСКА от САЩ подкрепиха Гриша Ганчев

7 Dni Futbol31.05.201660

Привържениците на ЦСКА в Чикаго, обединени във фен-клуба Chicago reds, изказаха позицията си по повод събитията в клуба. Те излязоха с декларация, която публикуваме без редакторска намеса.

“Уважаемо ръководство на БФС,

С настоящето обръщение бихме искали от името на всички членове на Фен Клуб “Chicago Reds”, а вярваме и повечето “червени” привърженици зад океана, да апелираме за адекватно решение по казуса “ЦСКА”. В този момент е изключително важно да се подкрепи проект, който да гарантира незабавното завръщане на клуба сред лидерите в българското първенство, и в същото време да му се възвърне славата на футболен гранд и запазена марка в Европа и света. Ние, членовете на Chicago Reds, вярваме че единственият възможен начин това да се случи, е с помоща на г-н Гриша Ганчев. Той е доказан лидер и многократно е показвал, че може да доведе всеки един проект до успешен край. Последното доказателство е спечелената Купа на България, с отбор съставен предимно от млади български играчи и треньор. В миналото, ЦСКА винаги се е славел като отбор който развива млади български таланти и ги изпраща да покоряват света в отбори в чужбина. Напоследък единственият български отбор който успяваше да направи силни трансфери зад граница, бе отборът на Литекс с президент г-н Ганчев.

Ние сме съгласни, че финансово оздравяване би бил най-добрият вариант за ЦСКА, но дали наистина това е правилният път, и дали наистина някой ще извади десетки милиони за да покрие задължения, които някое друго ръководство е натрупало?

Ние вярваме, че следвайки плана на г-н Ганчев ще се даде възможност отборът да се развие много по-бързо, да се инвестира в школа и играчи, от което в бъдеще да се облагодетелства и националният отбор. Още повече, че подобна пре-регистрация на дружеството не е прецедент за България, като един от най-пресните примери е този на Ботев (Пд).

Имаме пълно доверие на г-н Ганчев, както и на хората около него сред които и нашият приятел г-н Христо Стоичков, че емблемата, името и всичко останало с което се свързва марката ЦСКА ще бъдат придобити от новото дружество. Самият факт, че най-голямата легенда на българският футбол г-н Христо Стоичков застава с името си до този проект говори достатъчно красноречиво за сериозността на намеренията им.

Уважаемо ръководство на БФС, ако законите позволяват силно се надяваме, че ще вземете най-доброто решение за бъдещето на ЦСКА, което според нас е картбланш на проекта на г-н Ганчев. От това ще спечелят както всички “червени” привърженици по света, така и българският футбол като цяло.

Нека върнем ЦСКА там където му е мястото!

Благодарим

От ръководството на Chicago Reds”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ