Само в 7DniFutbol.bg

Хазуров: След мача с Миньор плаках от щастие, но и от тъга

7 Dni Futbol31.05.2016130

Освободеният от ЦСКА нападател Костадин Хазуров коментира пред “Тема Спорт” решението на Христо Янев повече да не се разчита на него. Таранът сподели и какъв е пътят пред него оттук насетне. Интерес към Хазуров има от Пирин (Благоевград) и Гърция.

“След мача с Миньор всеки поотделно проведе разговор със старши треньора. Той ми съобщи, че няма да се разчита на мен за следващия сезон и мога да си търся друг отбор. Стана ми неприятно, защото дадох доста на ЦСКА този сезон. Но сме големи хора и гледаме напред. Аргументите за решението са свързани с плана за клуба – знаете за идеята с Литекс. Някои играчи от Ловеч щели да дойдат, както и чужденци, които са с договори. Това ми обясниха, общо взето”, каза Хазуров, който по време на награждаването след мача с Миньор се разплака.

“От една страна, плаках заради това, което постигнахме този сезон, защото то е наистина уникално и ще се помни дълго време. Беше много радостно. Но и в същото време знаех накъде отиват нещата и един час по-късно ми се потвърди – че напускам отбора. Така че чувствата ми бяха смесени”, добави Хазуров.

“Като цяло сезонът беше суперползотворен. Постигнахме максимума – и отборът, и аз. А феновете досега толкова обединени не ги бях виждал. Сега искам да си почина няколко дни, да поутихнат емоциите и после ще мисля къде да продължа. Но не съжалявам, че се завърнах в ЦСКА през лятото”, каза още нападателят.

“Тема Спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ