Само в 7DniFutbol.bg

Стадион “Локомотив” грейна с нова фасада

7 Dni Futbol31.05.201650

Успоредно с победите във всички мачове през този сезон продължават и постоянните подобрения на стадиона на Локомотив (София). Фасадата на сектор “А” получи нов вид, след като на нея бяха спуснати огромни винилови платна с логото на клуба и на спонсора на детската академия “Надежда” Actavis. Около сградата върви преасфалтиране. Новият изкуствен терен, който е на мястото на старото игрище със сгурия, трябва да бъде готов до 15 дни.

Тревният помощен терен пък се сдоби с нови седалки. Там ще се играят мачове на юношеските формации на “железничарите” и затова се осигуриха добри условия за феновете. Предстои да бъде завършена оградата около терена. Той разполага с модерна поливна система, като за нейното функциониране бе изградена и помпена станция. Тя се използва и за поливната система на основния терен. Всичко това се случва за по-малко от година, след като се появи новият клуб със собственик Иван Василев.

“24 часа”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ