Само в 7DniFutbol.bg

Сините нямат спирка! Взимат защитник от Наполи

7 Dni Futbol31.05.201650

Една от основните задачи на Левски през лятото ще бъде да се намери нов централен защитник. “Сините” вече взеха крилото Хеан Деса и сега са насочили всички сили в това да вземат силен бранител. Извън него ще се търсят и още 1-2 имена за засилване на конкуренцията.

По информация на “Меридиан Мач” на “сините” е предложен футболист, който е собственост на един от големите клубове в Италия, а през миналия сезон не е играл на Апенините, тъй като е бил преотстъпен. На това описание отговаря най-точно 24-годишният бразилски защитник Бруно Ювини. Той е собственост на вицешампиона Наполи, но през завършилата кампания е играл за холандския Твенте. Там той е записал участие в 33 от 34 мача, което е страхотно постижение. Ювини е играл доста силно, макар че защитата на Твенте е третата най-слаба в Ередивизие. От ръководството на бившия шампион на Холандия имат намерение да го задържат. Дали това ще се случи обаче не е много ясно, тъй като той иска да играе в евротурнирите. Именно това е факторът, който може да го доведе на “Герена”, ако разтрогне с Наполи или се договори сделка за преотстъпване.

На този етап това е само едно от предложените имена. През следващите дни “сините” ще изгледат доста записи преди да се вземе окончателно решение кой да бъде привлечен. Самият играч също трябва да има желание да дойде в София.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *