Само в 7DniFutbol.bg

Лошо! Капитанът на ЦСКА си тръгна, благодари на феновете

7 Dni Futbol30.05.201600

Ръководството на ЦСКА освободи още един футболист. Това е Александър Бранеков. Защитникът направи жертва и се върна на “Армията” миналото лято, когато отборът бе пратен във “В” група. След това обаче получи тежка контузия и не игра дълго време.

Ето какво написа Бранеков в социалната мрежа “Фейсбук”

“След като преди точно 1 година направих саможертвата да играя във В група в името на ЦСКА, се оказа, че след моята контузия вече не съм полезен! Тръгвам си с добри чувства към всички, с които работих! Благодаря и на феновете за подкрепата към мен, въпреки нелепото ми изказване в миналото! Още един път БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО ми помогнаха да се върна в моя роден клуб!”

Само за няколко минути след съобщаването на новината над 30 фена подкрепиха и благодариха на Александър Бранеков. “Благодарим ти, че се върна в труден момент”, “Благодарим ти, великане”, са само част от коментарите под публикацията на защитника.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ