Само в 7DniFutbol.bg

Съдбата на всички “червени” е решена – оформя се страшен отбор на ЦСКА в “А” група

7 Dni Futbol30.05.2016134

ЦСКА ще запази 80% от на­личните си състезатели и за следващия сезон, разбра “Тема спорт”. Вече има изготвен списък относно бъдещето на настоящите играчи на “Арми­ята”. В него фигурират футбо­листи, които със сигурност се разделят с клуба през лятото, такива, които ще играят във втория отбор в Б група, и те­зи, които ще се използват в елита.

Раздялата с ветерана Сто­ян Колев вече бе обявена офи­циално. А в близките дни ще станат ясни и имената на ос­таналите, които си тръгват от ЦСКА. Най-вероятно сред тях ще са крилото Александър Александров, дошъл от Минь­ор, както и привлеченият през зимата от Банско брани­тел Николай Дичев. Все още няма окончателно решение относно нападателя Коста­дин Хазуров, който е искан от Пирин. Припомняме, че късно снощи той сам обяви, че вече е изиграл последния си мач за отбора.

Очаква се от новия сезон ЦСКА да има втори състав, който да играе в Б група. Иде­ята е в него да се изявяват предимно юноши на клуба, ко­ито се нуждаят от още опит и по-сериозна игрова практи­ка. Според информация на “Те­ма Спорт” от настоящия от­бор за там са предвидени Па­вел Головодов, Милен Кикарин, Васил Попов, Петър Витанов, Айкут Рамадан, Марио Йорда­нов, Николай Цветков и евен­туално Виктор Райчев, в слу­чай че последният не попадне сред освободените. Към тях ще се присъединят и няколко играчи от Литекс. А също и 15-годишният Валентин Ан­тов, който продължава да ле­кува контузия и ще може да за­почне пълноценен тренировъчен процес не по-рано от ав­густ.

За място в отбора, с който от новия сезон ЦСКА ще гони из­конните си шампионски цели, ще се борят 11 от настоящи­те състезатели – Анатоли Гос­подинов, Борис Галчев, Преслав Йорданов, Божидар Чорбаджийски, Станислав Маламов, Йордан Йорданов, Момчил Цве­танов, Ангел Грънчов, Кирил Динчев, Самир Аясс и Алек­сандър Бранеков. Между 8 и 10 от тях ще бъдат част от ти­ма в А група през новия сезон.

Съставът ще бъде подсилен от поне 6-7 футболисти на Литекс, сред които със сигур­ност ще са Кристиян Мали­нов, Антон Недялков и синият екзекутор Кирил Десподов. Групата от играчи, на които Янев ще разчита за старта на първенството в А група, ще включва 24 или 25 състезате­ли, сред които трима врата­ри. Ще има и няколко попълне­ния, които ще придадат необ­ходимата класа на отбора с оглед амбициите му.

Първият лагер на ЦСКА ще протече в Тетевен и започва на 14 юни. Втората част от подготовката пък ще се проведе в чужбина.

4 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ