Само в 7DniFutbol.bg

Метлата застига шестима в Берое, Спас бяга сам

7 Dni Futbol30.05.201630

Дните на Спас Делев в Берое изглеждат преброени. Нападателят от няколко дни не тренира с отбора и по всяка вероятност ще разтрогне договора си. Той вече е провел разговори с ръководството, независимо че е обвързан със заралии до края на следващия сезон.

Твърди се, че причината за предстоящата раздяла е конфликт на играча с феновете на “зелено-белите”. Запаланковците са набедили Делев за продажник, след като в града тръгна слух, че Берое е дал мача на ЦСКА за Купата на България. Гневът на феновете е бил насочен основно към Делев, който не е могъл да понесе нападките.

От ръководството още не са обявили с кои играчи смятат да се разделят. Това зависи и от новия треньор Александър Димитров, но засега сигурни са петима – Игор Джоман, който отказа нов договор, Георги Сърмов, Бенджемин Морел, Георги Андонов и Исмаил Иса. Не е сигурно и оставането на нападателя Станислав Костов, въпреки че изигра силни мачове през пролетта.

Берое стартира кратката си подготовка на 13 юни на стадиона в Стара Загора. Два дни играчите ще преминат през задължителните медицински тестове. Подготовката ще протече изцяло под Аязмото и ще бъде насочена към двубоите от първия кръг на Лига Европа. Берое ще научи противника си на 20 юни, а мачовете са на 30 юни и 7 юли.

“7 дни спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *