Само в 7DniFutbol.bg

Владо Стоянов мечтае за чужбина

7 Dni Futbol29.05.201650

Владислав Стоянов изрази задоволството си от спечелването на наградата за футболист на футболистите в България за сезон 2015-2016. Вратарят на шампиона Лудогорец и на българския национален отбор е категоричен, че завръщането на треньора Георги Дерменджиев начело на “зелените” е било най-важно за отбора през изминалата кампания.

“Сезонът започна лошо за нас, но се видя, че ръководството направи правилен ход, назначавайки отново Георги Дерменджиев начело на отбора. Успяхме да се върнем към футбола, който хората познават. Вижда се по резултатите, че имаше подобрение”, заяви Стоянов пред репортерите в хотел “Шератон”.  Опитният страж си пожела късмет при жребия за предварителните кръгове в Шампионската лига и не изключи възможността да играе в чужбина.

“Няма да има подценяване, защото няма слаби отбори. Трябва и малко късмет, но сезонът не е толкова лош, след като взимам наградата. Шампионатът не тръгна добре, но завърши подобаващо. Нормално е да искам да играя в чужбина, но за момента съм в Лудогорец”, коментира Стоянов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *