Наско Сираков разпра Левски: Когато и да бяха махнали Стойчо, пак щеше да е късно

7 Dni Futbol29.05.201600

Легендата на Левски Наско Сираков отправи остри критики към ситуацията на стадион „Георги Аспарухов“.

„Най-лошото нещо за един президент, собственик, треньор, футболист и служител на Левски е феновете на „вечния враг“ да се молят ти да продължаваш да си в Левски. Не визирам никого. Казвам просто това, което виждам, което чувам“, призна Сираков пред bTV.

Той коментира и смяната на треньора Стойчо Стоев, като я нарече закъсняла. Наско Сираков беше категоричен, че бившият наставник на „сините“ не е изградил стабилен тим по време на престоя си на „Георги Аспарухов“.

„Абсолютно не съм съгласен с тази истерия, която се създаде около смяната на Стойчо. Мисля, че когато и да го бяха сменили, щеше да е късно. Абсолютно не съм съгласен, че е изградил какъвто и да е стил в този отбор. Не виждам да е направил каквато и да е селекция, с която Левски да се гордее в този момент. Така че, смяната му е абсолютна закономерна, даже закъсняла смяна. Никога не съм обичал треньорите ми да са много весели и да се усмихват след загубите на отбора пред камерите, а в този момент половин България да плаче“, категоричен е бившият директор на „сините“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *