Само в 7DniFutbol.bg

Петев, тарифата каква е?

7 Dni Futbol29.05.2016130

Куп проблеми налегнаха националния селекционер Ивайло Петев през изминалата седмица. Болни и контузени играчи капеха като круши преди турнира “Кирин Къп” в Япония. Никой обаче не мислеше, че и мениджърските интереси са сред проблемите на Петев. След повиквателната на Пламен Илиев от Ботошани обаче и това изплува. Как ще обясни Кмета иначе, че повика бившият вратар на Левски, който от началото на годината е записал едва 8 мача в румънската Лига 1 и в тях е пуснал 15 гола, включително и 6 на куп срещу Клуж преди месец и половина?

Нищо против Пацо Тигъра, той не е виновен – получава шанс и иска да го използва. Ама защо е нужно да полягаме на нечие габровско желание да си продаде футболиста от отбор борещ се за оцеляване в Румъния евентуално на някой средняк в Турция или друга балканска държава? Нали щеше да се дава шанс на повече момчета и да се търси новото лице на отбора? Красимир Костов от Пирин няма изпуснат мач през сезона, направи изумителни спасявания, ама него няма кой да го види понеже няма котка без опашка. За Георги Китанов от Черно море какво да говорим – предстои му огромно бъдеще и на него!

Дано поне като и Петев слугува на някои си агенти те да му уредят добър отбор, след като го изритат от националния като мръсно коте без опашка! И тарифата да каже каква е, да знаят всички.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ