Само в 7DniFutbol.bg

Георги Иванов обвини Мъри за голямата си треньорска грешка

7 Dni Futbol29.05.201650

Спортният директор на Левски Георги Иванов обяви, че ако Станимир Стоилов е бил приел предложението му да застане начело на “сините” преди две години, когато си е тръгнал от Ботев Пд, на “Герена” никога нямаше да стъпи треньорската издънка Хосе Мурсия.

“В последните две години Левски е сменил двама треньори – Пепе Мурсия и Стойчо Стоев. Мурсия стана треньор, защото Станимир Стоилов отказа тогава. Tой каза, че не е сигурен и не вярва, че Тодор Батков може да продължи да е собственик на клуба.

Винаги, когато избираш някой чужденец и не си следил дълго време неговата работа и виждания за футбола, има място за грешка и затова той беше сменен. Димитър Димитров – Херо отказа по един некоректен начин на Левски и след това беше назначен Стойчо Стоев. Управителният съвет реши единодушно да го уволни. За кратко време трябваше да намерим чужденец, който да поеме отбора и да се запознае с него. На преден план излезе името на Люпко Петрович, който е работил и познава България”, каза Гонзо пред bTv.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ