Само в 7DniFutbol.bg

Гонзо атакува Наско без причина: Да не мислите, че в Левски се работи ден за ден?

7 Dni Futbol29.05.201630

Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви, че когато липсват резултати, е нормално той да бъде атакуван.

“Аз ще си тръгна само тогава, когато хората от Управителния съвет решат. Или пък когато аз сам сметна, че нещо не ми харесва. Няма да си тръгна заради някой треньор или футболист. Смятам, че хората, с които работя, най-коректно могат да дадат оценка на моята работа. Аз не мога да обяснявам на всички фенове какво правя по цял ден, как и какво работим, как и за какво го правим. Няма нужда да го обяснявам. При положение, че един клуб няма резултати, аз съм приел, че най-нормалното нещо е да се атакува спортният директор. Това е напълно нормално, защото съм Георги Иванов. Ако бях Пенчо Драганов, сигурно хората нямаше да се сещат за мен”, заяви Гонзо пред Би Ти Ви.

“По никакъв начин не се притеснявам, защото правя всичко това за клуба и неговото бъдеще. И правя част от всички футболисти, които се взимат, да са до 24-25 години. И Левски да има бъдеще с тях. Това, че не съм обявявал някакви планове 2007-2009 или 2017-2019, това не означава че нямам такъв в главата си и който следвам. Разбира се, че имаме план. Как мислите, че се работи в Левски? Ден за ден ли?”, завърши той.

С това си изказване той хвърли камъни в градината на бившия треньор на Левски Станимир Стоилов, който преди бреме с Наско Сираков обяви “План 2007” и го изпълни предсрочно.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ