Само в 7DniFutbol.bg

Илиан Илиев удари по Лудогорец и БФС

7 Dni Futbol28.05.201670

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Илиан Илиев удари по Лудогорец и БФС след победата над Пирин с 2:1. Според него програмата в “А” група не е добра и мачовете трябва да приключват на 15-20 май, за да има време за достатъчно почивка. Той захапа и шампионите от Разград, заявявайки, че догодина нито един от младите футболисти, на които заложи Георги Дерменджиев в последните два мача от сезона, няма да се появи в игра догодина.

“Със сигурност не ми е приятно, че не се получиха нещата за Европа. Не ни е било цел. Важното е, че направихме добра серия от победи. Показахме нашата сила да си подаваме добре топката. Имахме малко пропуски, но важното беше да вземем трите точки в Благоевград.

Лошото е, че ще почиваме само три седмици. Не е нормално да се почива толкова малко. Няма да стават такива гимнастики като в Лудогорец, който предварително си пусна играчите в почивка. Не можем да им се сърдим, всички бихме направили така. Показаха новата генерация, която догодина няма да видим нито един от тях”, заяви Илиев.

“Прекрасно за Лудогорец, но същото да правят и през годината. Те го направиха с обецата на ухото от Милсами. Програмата ги принуди да направят това. Няма да правим драми. Не сме толкова лоши като отбор, надявам се да продължим с добрите игри. На 15 юни ще започнем подготовката – на два етапа, първо в Пловдив, после в чужбина.

Със сигурност ще има промени, но не съм привърженик на големите. Ще вземем 3-4 човека и още малко млади футболисти. Един-двама извън България и останалите са от България”, допълни треньорът на “смърфовете”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *