Само в 7DniFutbol.bg

Култов Наджи за последно този сезон: Изпразнихме се срещу Монтана и нямахме сила за Локо

7 Dni Futbol28.05.201650

Треньорът на Пирин Наджи Шенсой намекна, че за да остане през следващия сезон отборът трябва да си постави по-високи цели и да не се бори просто за запазване на мястото си в елита. „Орлетата” започнаха трагично този сезон, но се спасиха след победа над Монтана с 1:0 като гости в миналия кръг, а днес паднаха с 1:2 от Локо (Пд), който обаче не успя да се класира за Европа.

Косоварят не отговори директно дали остава в Благоевград и за новия сезон.

„Говорихме на тая тема, не че има проблем, но трябва да слушаме гласа на феновете и хората, които обичат футбола в Благоевград. Те искат малко по-големи цели, не да треперят всяка година за оцеляване или изпадане. Искам малко по-големи цели. Надявам се следващия сезон да имаме малко по-големи цели и мисля, че ще продължим в Пирин. Не се сещам сега за поговорка, която описва сезона на Пирин. Вяра, това е най-голямата ценност, която Бог е дал на човека – вяра, че можеш нещо да направиш. Много обичам поговорките, но сега не се сещам, нека за друг път да ги оставим поговорките”, сподели Шенсой.

Той смята, че футболистите на Пирин са били „емоционално изпразнени” днес срещу Локо (Пд) и съжали, че Локомотив няма да играе в Европа.

„Днес емоционално нямахме кондиция, емоционална кондиция, изпразнихме се срещу Монтана. Пак заслужихме една точка, според мен трябваше равен да свърши мача. Два пъти Марчев бие и влиза по еднакъв начин с греда и влиза, а младият Божинов бие в последната минута и греда. Първите 25 минути играхме прекрасно, не вкарахме Тошев има Като цяло искам да честитя на Локо (Пловдив), на ръководителите на Локо (Пловдив), треньорът Илиев, който направи една голяма, прекрасна серия, най-успешният отбор през пролетта. Жал ми е, че само малко не им стигна да играят в Европа, много ми е жал за тях”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ