Само в 7DniFutbol.bg

Тарханов съжали: Трябваше да сме трети, но и така е хубаво

7 Dni Futbol28.05.201630

Класирането в Лига Европа ще остане едно голямо постижение за младия отбор на Славия, коментира треньорът на „белите” Александър Тарханов след успеха над Монтана с 3:1 в последния 36-и кръг, който прати отбора в евротурнирите за първи път от 20 години насам

„Аз съм радетел на футбола, в който се налагат млади и талантливи играчи, попаднах в клуб, който има такива играчи – Кръстев, Йомов, Буров. Те пред очите ми доказват, че играят футбол и на мен това ми е приятно. Те се проявиха днес като добри играчи, не само заради победата. Не може да се изгради отборът само от млади играчи, но ние ги имаме. Отиваме в Лига Европа и това за тях ще остане голямо постижение. Надявам се, че с тези играчи можем да се представим добре в Лига Европа. Не давам големи надежди, но щом стигнахме дотук, трябва да покажем, че не е случайно. Имаме доста добри постижения по отношения на играта, контролираме играта и това дава основания за оптимизъм и да се надяваме на нещо по-добро”, оптимистично сподели Тарханов след мача пред „Диема спорт”.

Той съжали, че Славия не завърши с медали първенството.

„Имахме една поредица от три много лоши мача, но имахме голяма възможност да стигнем до трето място. Имахме колебания, но това е млад отбор, радвам се, че успя да се съживи и да стигнем до успешен край. Трябваше да бъдем трети, но и това ни задоволява”, добави руският специалист.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ