Само в 7DniFutbol.bg

Бабангида за Левски и Берое: Нямат шанс в Европа

7 Dni Futbol28.05.201670

Бившият нападател на Левски и Берое Емил Ангелов заяви, че очаква футболистите на двата тима да направят красив мач, тъй като не са обременени от търсене на точки.

“Двубоят е последен от първенството, след него домакините ще бъдат наградени с бронзовите медали. Настроението при тях ще е по-голямо и това им дава предимство. Играчите и в двата тима ще искат да се докажат – в Левски имат нов треньор, в Берое ще бъдат водени от такъв през новия сезон”, каза Ангелов пред вестник “Тема спорт”.

Той обаче посочи, че двата отбора ще трябва да се подсилят сериозно, за да направят нещо запомнящо се в Лига Европа. “В този им вид ги виждам до първия, или най-много втория съперник. Разбира се, време за селекция има, но нивото на отборите ни не позволява да мислим за голям пробив”, заяви Бабангида.

Бившият капитан на заралии Слави Жеков пък каза: “Спечелването на третото място е успех. Ясно е, че за следващия сезон ще се прави нов отбор, но е редно да бъде запазен гръбнакът от настоящия, а постепенно да се налагат млади играчи. Дано стане хубав мач с Левски – отборите да не мислят за почивка, а за публиката”, посочи Жеков.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ