Само в 7DniFutbol.bg

Томов ядоса ЦСКА, “червените” дават на съд Лупи и “екипът му престъпници”

7 Dni Futbol28.05.201640

ЦСКА излезе с остра декларация срещу Александър Томов. “Армейците” обявиха, че ще подадат сигнал срещу бившия собственик на клуба в прокуратурата.

Реакцията на “червените” идва след информацията, че Томов ще даде новото дружество ПФК ЦСКА 1948 АД на УЕФА в ролята си на кредитор.

Ето цялата декларация, публикувана в официалния сайт на ЦСКА:

Скъпи Армейци,

В дните, в които всички вие сте безкрайно щастливи и с нетърпение очаквате новия сезон, в който любимият ни клуб ще играе там. където му е мястото, отново на сцената се появяват персонажи, с които твърдо бяхме решили да не се занимаваме.

Считаме, че цялата помия, която се излива върху нас от дебелашки вестници с тънки тиражи, е разбираема и я приемаме за нормална дори. Но когато в мръсната игра се включат хора без чест и никакъв морал с желанието си единствено да рушат и да „смучат” от любимия ни клуб. то тогава ние сме длъжни да реагираме.

Днес разбираме, че лицето Александър Томов отново се е развихрило. Нямаме представа какви точно „сигнали” е подал господинът до УЕФА, но сигналът, който ние ще подадем е с много точен адрес – Софийска градска прокуратура.

Търпението ни се изчерпа и не може да позволим повече хора, доказали се като несъстоятелни управленци и провалили се политици да дават оценка, мнение и да имат претенции относно управлението на ЦСКА.

Длъжни сме да реагираме, тъй като лъжите и клеветите по адрес на ЦСКА объркват много от вас и ви карат да се чувствате несигурни.

Няма как освен по този начин да бъде всят смут в нашите редици. Убедени сме, че срещата с прокуратурата на лицето Александър Томов и целия му екип от престъпници, участвали в доразграбването и убиването на ЦСКА, този път ще бъде изключително полезна и нещата ще бъдат доведени докрай.

Още следващата седмица юридическият ни отдел ще внесе сигнал с конкретни данни и факти до СГП, с което ще настояваме наказателна отговорност да понесат лицата Александър Томов и Александър Тодоров.

Бяхме решили да не се занимаваме с откровените провокации от страна на предишното провалило се ръководство, но чашата преля.

Питаме цялата спортна общественост къде отидоха парите от трансферите на Спас Делев и Ивайло Чочев? Защо не бяха плащани задълженията на клуба? Защо тогавашното ръководство допусна клубът да бъде обявен в неплатежоспособност?

Защо дори и в този момент, господа, искате да смучете от кръвта на мъртвото вече дружество?

Армейци, всички вие знаете, че в речника на тези лица думите „морал”, „чест” и „достойнство” не съществуват. Затова ние от своя страна искаме да им покажем, че съществуват думи като „отговорност” и „справедливост”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *