Само в 7DniFutbol.bg

Славия може да отборът с най-малък бюджет в Европа

7 Dni Futbol28.05.201650

Славия може да стане клубът с най-малък бюджет, който ще представлява България в Европа. Това призна президентът на „белите” Венцеслав Стефанов пред „Меридиан Мач“. Бюджетът на най-стария столичен клуб е около 1,3 млн. лева, а годишните разходи на всички останали наши тимове, участвали в Европа през последните над 10 години са в пъти по-големи.

„Показахме, че следвайки нашата философия, можем да се класираме в Европа, стига да победим Монтана. Други като ЦСКА и Локо (Сф), които се биеха в гърдите през последните няколко сезона, а сега са във „В” група и „А” окръжна. Докато ние нямаме и стотинка дълг и разчитаме предимно на футболисти от школата си”, обяви Стефанов.

„Дали очаквам повече публика за срещата с Монтана? Не, не очаквам! Който си обича Славия, винаги е на стадиона и ни подкрепя. Онези, които обиждат младите ни футболисти, изобщо не искам да ги коментирам. Аз нямам идея те какво искат. Вижте, ЦСКА е във „В” група, но на финала с Монтана имаше 35 000 фена. Когато обичаш своя отбор, нищо не може да те накара да не отидеш на стадиона”, допълни босът на „белите“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ