Само в 7DniFutbol.bg

Адвокат на ЦСКА: Гриша Ганчев ни оторизира да изготвим оздравителен план

7 Dni Futbol28.05.201690

Адвокат Радостин Василев, който е част от правния отдел на ЦСКА при Гриша Ганчев, обясни ситуацията около “червения” клуб.

“На вниманието на всички заинтересовни страни!!! Упълномощен съм да ви информирам, че правният отдел на ПФК ЦСКА е оторизиран от г-н Гриша Ганчев да подготви оздравителен план за ПФК ЦСКА АД и такъв ще бъде предложен в срок.

Всички паралелни сделки и преобразувания предприети в последните дни са свързани с гарантиране на бъдещето на ЦСКА при всички възможни развои на процедурата по несъстоятелност на ПФК ЦСКА АД.

Тези паралелни юридически действия се извършват поради факта, че е възможно да не се стигне до приемане на оздравителен план на ПФК ЦСКА АД, поради различни обективни юридически пречки, а и марката ЦСКА не може да няма реална алтернатива за съществуването си до събранието на кредиторите на 20.07.2016г. при положение, че новият шампионат започва на 23.07.2016г. Освен това целият отбор и спортно-технически щаб на клуба следва да работят в спокойствие, а не с мисли за лицензи, оздравяване и фалити ……”, написа Василев на стената си в социалната мрежа.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ