Само в 7DniFutbol.bg

Камата вдига три сватби за бременната Мика

7 Dni Futbol27.05.2016120

Празниците на Христо Стоичков през 2016 г. съвсем не приключват с 50-годишния му юбилей през февруари и голямото шоу на “Васил Левски” преди седмица. По-малката му дъщеря Мика ще вдигне сватба със своя любим Айкут, а по предварителна информация двамата ще си кажат “да” на три места.

Още след юбилейния мач започнала голямата организация за българската сватба, която ще се състои в комплекс “РИУ Правец” през август. На нея ще бъдат поканени приятели на семейството на булката. Ще има и много футболни фигури, които присъстваха на юбилея на Камата. Разбира се, сметката ще плати щастливият баща.

Веднага след това влюбените ще отпътуват за Истанбул, където ги чака нова сватба, този път със семейството и приятелите на Айкут. Близките на младоженеца държали също да организират церемония по свой обичай и въпреки бременността си Мика няма как да откаже.

Нещо повече – двамата ще завършат празничната обиколка със сватбено парти на брега на океана в Маями. Там купонът ще е най-силен, защото ще има само млади хора, приятели на двойката от Америка.

След всички тези изморителни празненства Мика Стоичкова ще се отдаде на последните месеци от бременността си в очакване на първото си дете.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ