Само в 7DniFutbol.bg

Шеф в Лудогорец: За нас е много важно ЦСКА да се завърне в “А” група

7 Dni Futbol26.05.201630

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви, че е изключително важно за шампионите носителят на Купата на България ЦСКА да бъде в „А” група, за да направи конкуренцията по-силна. Така щяло да се поддържа по-високо ниво и на тима от Разград да е по-лесно в европейските клубни турнири.

„Аз съм изпълнителен директор на Лудогорец и нямам право да коментирам процесите в ЦСКА. От гледна точка на Лудогорец е изключително важно отбор като ЦСКА да е в „А” група, защото това е още един силен противник и първенството ще е по-силно, а с това и конкуренцията. Така за нас ще е по-лесно в евротурнирите, защото така се поддържа по-високо ниво“, коментира Петричев пред Нова телевизия.

На въпрос за новия формат на бъдещата Висша лига Петричев е категоричен: „Ние предпочитаме да има максимално отбори, да се възроди футболът в много центрове на България, но преди всичко е важно да се изпълнят условията за лицензиране. Какъвто и да бъде форматът, това са най-важните условия. Много е важно в какви условия ще се играят мачовете.“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ