Само в 7DniFutbol.bg

Петричев за обвиненията, че Лудогорец е легнал на Берое: Това е несериозно!

7 Dni Futbol26.05.201620

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев отговори на обвиненията на Локомотив (Пловдив), че тимът не е подходил сериозно към мача с Берое.

„За мен това е изключително нессътоятелно. Първо, беше ясно, че ние ще дадем почивка на титулярите, които заминават с националните отбори и за нас е важно те да отпочинат. На второ място, когато си убедително шампион не е ли логично да дадеш възможност и на младите момчета да поиграят. За нас беше важно в тези мачове да видим и младите момчета. Те играха доста мотивирано срещу Берое“, коментира Петричев пред Нова телевизия.

„Това, което мога да кажа е, че ни предстои още един мач утре с Ботев, след което разпускаме абсолютно всички и започваме подготовката за лагерите на отбора. Първият лагер ще е в Смолян, а вторият – в Австрия, където сме планирали сериозни противници за контроли. Гарантирам ви, че ще са такива, които ще участват в европейските клубни турнири“, сподели още Ангел Петричев и продължи:

„Работим усилено по трансферите, но докато не финализираме нещо, ще спазим традицията да не го обявяваме. За момента на две позиции търсим футболисти – защитник и полузащитник. В момента разполагаме с футболисти, с които да постигнем целта си. Мащабна селекция не се очаква, а целта е влизане в групите на Шампионската лига.“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ