Само в 7DniFutbol.bg

Ужасно! Близките на Любо Пенев се страхуват за него, депресията го съсипва

7 Dni Futbol26.05.201670

Тежки житейски проблеми са причината Любослав Пенев да пропусне юбилея на Христо Стоичков и да изостави клубния си отбор Литекс. Най-близките му са сериозно притеснени от състоянието, в което изпаднал 49-годишният треньор и тежката депресия, която го мъчи. Пенев странял от другите, комуникирал само с определен тесен кръг от хора. От обкръжението му признаха, че той е започнал да посещава психолог, защото имал много проблеми на главата си, пише Блиц.

На тренировките на Литекс се държал странно. Почти не тренирал играчите. След края на заниманията гледал по най-бързия начин да се качи в колата си и да си тръгне от Ловеч, а от една седмица изобщо не се е вясвал там. Преди десетина дни по негово настояване чужденците в Литекс били пуснати в почивка.

„Не ми се занимава повече с този отбор. Писна ми да съм треньор в „Б” група и да ходя на мачове по разни села и малки градчета”, твърдял Любослав Пенев пред най-близките си.

Поне до момента той не е уведомявал ръководството на Литекс, че си тръгва. По всичко личи обаче, че Любо, чийто договор с „оранжевите” изтича в края на месеца, повече няма да стъпи в Ловеч.

Наши източници разкриват две причини, поради които Любо не бе сред гостите на Стоичков по време на уникалното шоу миналия петък на Националния стадион „Васил Левски”.

Любослав Пенев твърдял, че не иска да се вижда с представителите на БФС Наско Сираков, Йордан Лечков и Емил Костадинов. Нямало да му бъде приятно да е с тях в една съблекалня. Той и до днес не бил забравил как шефовете на футболния съюз го уволниха от поста селекционер на националния отбор.

Другата причина за отсъствието му е самата депресия, която, по всичко личи, доста го тормози. Любо не желаел да се показва пред много хора.

„Нещо се случва с Любо в последните месеци. Първо, не беше на погребението на Трифон Иванов. След това не уважи в края на март 50-годишния юбилей на Красимир Балъков. Сега го нямаше и на празника на Стоичков. Най-вероятно проблемите са му свързани с дълговете, които продължава да има към една банка”, предполагат запознати.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *