Само в 7DniFutbol.bg

Премиерът Бойко Борисов: ЦСКА показа пътя на другите отбори

7 Dni Futbol26.05.201600

Премиерът Бойко Борисов коментира ситуацията в ЦСКА. Отборът спечели купата на България преди два дни, след като на финала победи Монтана с 1:0. Преди няколко дни Борисов бе в Стара Загора, където каза, че държавата първо ще помогне на ЦСКА, а след това на останалите, но допълни, че трябва да се спазват законите.

“Извиках, колкото и да не ми беше добре адвокатите, които се занимават с процеса. Омръзна ми един велик клуб всеки ден да бъде в устата на хората с дългове, с проблеми. Не може нещата да продължават така. А и те момчетата играят добре. Аз съм играл с двама от тях – с вратаря и левия бек. Те бяха юноши при нас в Бистрица, страшни сладури. Сега като ги гледам как се радват ми е кеф”, каза Бойко Борисов в Нова телевизия.

“ЦСКА направи това, което трябваше да направят други отбори. Със свои момчета, със свои кадри, с характер, с желание, с надскачане на възможностите. Надявам се футболният съюз и адвокатите им да намерят начин… Не, аз нямам власт, но изказах съображения. Виждам, че нещата тръгват и самите цесекари го осъзнават”, допълни премиерът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ